Aikido stage 10-juni 2018

Stage met examen

Aikido Stage Oosterhout 2018

Aikido stage georganiseerd door Aikido Oosterhout in de Markant. Gevolgd door de Examens van 6e kyu tot 1e kyu. Het thema van de Aikido stage was samenwerking.

De stage werd geopend door Rudy va Gool met een met een uitgebreide warming up waar het thema element in was verwerkt en ook aan de conditie werd gewerkt. Daarna nam René Habraken het stokje over die het thema van samenwerking in Aikido aansneed en liet terugkomen in enkele voorbeelden en oefeningen. Het laatste deel van de les werd het thema door Eloy Weterings met andere technieken en oefeningen verder uitgediept. Na de stage waren de examens aan de beurt. Welke werden afgenomen door een commissie van 3 man sterk, die met een kritisch oog de examenkandidaten bekeken. Uiteindelijk was iedereen geslaagd. Van onze dojo was dat:
Agnes voor 6e kyu
Dirk voor 6e kyu
Mike voor 2e kyu
Een geslaagde Aikido stage. Met dank aan iedereen die hard heeft gewerkt de stage mogelijk te maken. En met dank aan de uke’s die hard heeft gewerkt om de examenkandidaten te helpen bij hun examen. Tot de volgende stage. Bekijk onze foto’s op het Fotoalbum

By | 2018-06-11T07:58:54+00:00 juni 11th, 2018|Examen|0 Comments

Leave A Comment